• Newbie
M. 2 WiFi A. E Ključ Za+E Da PCI-e 16x x16 Ustati Extender Adapter Karticu Traku Gen3.0 Kablovsku AE Ključ Za E Za PCIE 3.0 x1 x4 x16 M2 Karticu

M. 2 WiFi A. E Ključ Za+E Da PCI-e 16x x16 Ustati Extender Adapter Karticu Traku Gen3.0 Kablovsku AE Ključ Za E Za PCIE 3.0 x1 x4 x16 M2 Karticu

KM 46.00
KM 54.00
Dostupnost
Na skladištu


M. 2 Wi Fi A. E Ključ Za+E Da PCI-e 16x x16 Ustati Extender Adapter Karticu Traku Gen3.0 Kablovsku AE Ključ Za E Za PCIE 3.0 x1 x4 x16 M2 Karticu
Proizvod ime : PCIe grafika karticu produžni kabel
Proizvod model : R53 SF
Veza 1 : PCIe x16
Veza 2 : M. 2 Wi Fi A. E ključ
Žicu dužina : 5 ~ 80 cm, dužinu mogu se pretvarati, dobrodošli u kontakt naše Mušterije.
Dužina žicu uputstva :
Naš žicu dužinu se odnosi na vizuelno žicu dio, ne uključuje PCB i konektor.
Sljedeće modeli za R51 SL - 5 cm, pogledajte ispod dimenziju.
Proizvod prednost :
1. Žicu prednosti : koristeći njemački patent uvoze žicu, koristeći Lotes ukršteni konektori što uvezeno iz Tajvan, visoke frekvencije podršku PCIe 3.0 8 G/bps stabilan prijenos.
2.Kabl dužina : od 5 cm sa 80 cm mogu se pretvarati, žica je nizak dakle taj, kabl ispod 60cm može da bude stabilan na PCIe3.0 punom brzinom čitanje i pisanje.
3.Diferencijalna signal bez rupu dizajn, nema problema signal je slabo mešanja u parazitski capacitance i parazitski inductance, neće biti više KAFIĆ mikro kratki spoj, kabl je izdržljivost.
4.PCB koristiš visoku frekvenciju nizak otpor materijala sa visokog kvaliteta, PCB visokim TG odbora, bakra debljine podebljaj da 1oz, zlato prst oplate dovoljno zlata, Dobro struju nastup, može smanjiti oksidiraju više dakle taj izazvao sudar plavi ekranu.
Tehničkih problema rezime
1. Koja je razlika između raznim zajedničkog pcie produžni kabel?
2.Kako se o kvalitetu žicu?
Debljine žicu je 1.4 mm, ati je teže, možeš saviti možeš da ih raširiš, ne utječe koristiti .Naš kabl je zaštićena, Koristi napredne EMI štitovi struju polimerima, novi tip materijal se koristi za EMI štit, ravno kablovsku dizajn.Ova tehnologija dozvoljava jedno kabl je potpuno pokriveni elektromagnetni smetnje štitovi na struju palmerom, malo miješanja i nastup poniženja i smanjiti težinu od grana.
Kupovinu Obavijest :
1. Moraš prepoznati pravcu kada ukopčaš u ovaj kabl. Ne obrnuto ubacite i bend, spriječiti gori opremu.
2. Sve vrste Matičnu ploču i opreme stanje kao signal da vozim sposobnost je drugačije, rezultata naših test nije garancija da, to je isto kao tvoje rezultate testa. Moraš da znaš, sve dok koristeći produžni kabel, signal će gubitak. Kupac koji zahtijeva savršeno, molim te, ne da kupiš.
3. Grafika karticu ili matičnu ploču je elektronska opremu koja će se povećati vremenom i oksidacioni starenja. To će postati još nestabilna ako uključi u produžni kabel. Ne podržava staru opremu. Uređaj koji je više od četiri godine, molim te, ne da kupiš.
4. Samo koristi za testiranje proizvoda, Ako druge svrhe ili ne sposobnost POPRAVKA, molim te, ne da kupiš.

Parametri robe

Kabl dužinu:
5CM, 10, 15CM, 20CM, 25CM, 30CM, 35 CM, 40CM, 50 CM, 60CM, 80CM
:
R53SF
Proizvoda Status:
Dionice
:
M. 2 produžni kabel
:
CY
:
pci-e Ustati
Paket:
No

Bolje ti se sviđa