• Newbie
Delikatna odjeću tag zaštitni znak običaj papir zaštitni znak i proizvodnja vruće laser tehnologiju

Delikatna odjeću tag zaštitni znak običaj papir zaštitni znak i proizvodnja vruće laser tehnologiju

KM 128.00
KM 142.50
Dostupnost
Na skladištu


Proizvod informacije Broj : 6 Ime : tag Materijal : kartona Koristiti : odjeće
Stilu : Posao Stilu : pokazao ispod Slike su pravili planove, zbog različitih rješenja za svaki izlog, slike i u nekako možda neće biti blagi boja, molim te, oprosti!
Tag materijal
1 bijele kartona : Čvrst, trajnih, dobro uglađenošću, odštampao boja je veoma bogat. Uobičajeno debljine 200-350 grama bijele kartona, najviše koristi se 300 grama. S bijelom kartona štampati novine proizvoda, teksture je veoma dobro, poželjna posao običaj.
2 crna od kartona : Čvrst i trajna, boja je crnac, jer crne kartice papir sama je crnac, njegova najveća mana nije tiskana boju, ali mogu biti korištene da bronzing, vruće silver proces glatko plohi.
3 bijele novinama : ispred je bijela i glatko, iza je bijeli gray kartona, sivi i bijeli kartona cijene su relativno jeftino.
4 obložene novinama : Sjaju i glossiness je dobro, na štampanje može napraviti sliku i sliku odražava smisao za trodimenzionalni, pun i svijetle boje i bijeli kartona, ali njegova čvrstoća od bijele od kartona.
5 kraft novinama : Ima vrlo visoko ati izdržljivost, nije lako suza, kraft papir generalno pogodan za monochrome ili boja štampanje neki bogati oznake.
Post proces
1 stanem proces : metal tanjir grijanje, prijavu, od platine, štampanje na otisak zlatne reči, ili obrazac. Bronzing logo obrazac jasno, lijepa, sjajna boja, nosim vrijeme. Tag pokazuje metalni sjaj, ovo je štampanje mastilo ne mogu postići efekat, ta proces će omogućiti oznaka na visok, je poboljšanje tag ukupnog razredu je neophodan proces.
2 zgodna silver proces : Sa hot stanem proces je sličan, suština silver sjajno silver tehnologija, tiho luksuz
Tri Seksi laser tehnologija : Može pokazati drugačije boje efekat, boju pametna i zanimljiva, elegantan i predivna.
4.UV proces : Lokalne UV staklo će biti naglasila sjaj i UV dio u oznake je posebno sumnjivo, čak i zajednički oznake, UV će mnogo visoke klase.
5 concave i konveksno proces : udarac je metod da ne treba da se otisci i koristi mašina štampariju, vruće štampu kalup. Nakon tag emboss čvorugu otisak sa trodimenzionalnom smisao za jaka
Nakon proces
Film mulching : Također poznata kao "plastike" "laminating" film "i tako dalje, je odnosi se u transparentni plastične film vruće pritiska pokriti označeni niti tiskana površinu, zaštitite i da se poveća za usne uloge.
1 nije pokriveno sa plastičnim film : Generalno se odnosi na površinu od papira nakon štampanja je obrađen, ili materijal sebe. (možeš napisati direktno na tag), ali površinu može biti svjetlo i mate obradu.
2 filma mulching : General može biti prekriven i pokriva film glup film, film ne treba da se pojavi posle udara bur, otmjeni dio.

Parametri robe

Proizvod Tip:
Odjeća Oznake
Karakteristika:
Eko
Technics:
Odštampao
:
Papiru
:
Torbe,Odjeća
:
02
Proizvod ime:
tag
Glavni sirovina:
Papiru
Važećim Opseg:
Odjeća, odjeću, odjeću, odjeću, kući tekstila, general
Boja:
jedna

Bolje ti se sviđa