• Newbie
baci željezo travu gulaš sacuvali željezo emajl pan supu travu gietijzeren pan

baci željezo travu gulaš sacuvali željezo emajl pan supu travu gietijzeren pan

KM 138.06
Dostupnost
Na skladištu


baci željezo travu gulaš sacuvali željezo emajl travu supu travu Dionice Lonce
Kad si se bacila željezo proizvod. proveri robu ako ili ne slomljen od dugo transport. Ako vrijeme je hladno, kad si dobio paket nazad izvana, ne stavljaj u kotlu direktno na vatru Na sobnoj temperaturi za vrijeme Za roba težinu Jedno serije možda imaju različite na težinu To neće uticati na robu kvalitet KORISTITI :
Nakon skuhao lonac : Novi čeličnu travu mora biti kuhana prije nego što koristimo!
Kao opisao ispod :
Prvo,čist novu travu temeljito. Drugo, parch preko srednjeg toplinu do ovdje nema vode u to. Onda smanji da se mali požar(ne ugasi)i natoči malo ulja za kuhanje. Pokupi tkivo sa štapićima ili stezaljku. Također možete umak tkiva u malo ulja za test na svaki ugao travu za 3 do 5 minuta umjesto da lije malo ulja ali budi oprezan vruće. Ako si fudbalska lopta, predlažem ti da koristiš to da završim korake navedeno. Lonac može biti upotrebljeno normalno nakon to prirodno hlađenje.(Proces skuhao lonac mogu obavljati iznova i iznova. Dvaput ili tri puta je najbolje preporuke.)
Jer to je novo, neke savjete treba da se koristi da bi to biti nonstick na početnoj fazi od koristi. Parch to zbog visoke temperature nakon što je očistio dok ne vode u to. Natoči malo ulja za kuhanje preko srednjeg vrućine nakon totalno je potrebno. Da dodam neke sastojke nakon ulje vrućinu. Večera može biti kuhana preko nizak ili srednja vrućinu. Pa to štedi vrijeme, trud i novac.(ultra-jaka skladište kapacitet za čeličnu travu. Srednja toplota je važećim nakon travu biti visoko usijane ili će rezultirati hranjive tvari gubitak sa visoke temperature.) Trava treba biti izbrisano čisto i namazao tanak sloj biljno ulje nakon što je koristio da bude bolje za koristi.
Napomena : Hranu da bi ih trebalo ukloniti odmah čim je kuhala izbjeći rust i željeza miris.
Topla voda bi trebala biti korištene da se ubacim u lonac i parch vode u to nakon što je koristio. Bolje je test sloj biljno ulje.
Ako se ne koristi za dugo vremena, dovoljno je tanak sloj ulja na to po stepenicama skuhao lonac.
Ako je to rusty, pretražuju blok prelivene malo soli može ukloniti rust i miris. To može biti našli novi izvođenjem korake trave kuhano.
ne koristi deterdžent,ne koristi metalnom četkom za čišćenje kotlu

Parametri robe

:
narandžaste, crvena, zeleno, plavi
:
Supa & Dionice Lonce
:
Važećim Peć:
General Koristiti za Benzin i Gasove Šporet
Tip Metala:
baci željezo

Bolje ti se sviđa